Openingstijden SMA Expertisecentrum tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen is het SMA Expertisecentrum van maandag 25 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 gesloten.

We zijn gedurende de feestdagen uiteraard wel bereikbaar voor acute zaken:

  • Indien u reeds deelneemt aan een van onze medicijnstudies en een acute vraag heeft t.a.v. het gebruik van de studie-medicatie, of indien u een acute zorggerelateerde vraag heeft, dan kunt u contact opnemen met het algemene nummer van het UMC Utrecht – 088-75 555 555 – en vragen naar de dienstdoende neuromusculair neuroloog.
  • Indien uw vraag niet acuut is, maar niet kan wachten tot maandag 8 januari 2018, verzoeken wij u een e-mail te sturen naar smaonderzoek@umcutrecht.nl. De e-mail wordt ook in de feestdagen-periode met enige regelmaat bekeken.

We wensen u prettige feestdagen en staan u graag weer te woord vanaf maandag 8 januari!