Nieuwe MRI studie van start!

In september 2017 start het SMA Expertisecentrum in het UMC Utrecht met een nieuwe MRI studie. In deze studie zullen we kijken naar de spieren in het bovenbeen. We onderzoeken of we de MRI kunnen gebruiken om iets te zeggen over het ziektebeloop van SMA en of daarmee de MRI een geschikte techniek is om bijvoorbeeld het effect van toekomstige behandelingen te meten. Uitgebreide informatie over de studie is uiteraard te vinden op onze website, via deze link.

Meedoen?
Aan de nieuwe MRI studie kunnen mensen met SMA type 2 en type 3, én controles (mensen zonder SMA en zonder een aandoening van de zenuwen of spieren) meedoen vanaf 12 jaar.

Vragen?
Indien u vragen heeft over de nieuwe MRI studie of over SMA, dan kunt u ons uiteraard bereiken: smaonderzoek@umcutrecht.nl