Cure SMA Congres 2017

Van 29 juni t/m 1 juli 2017 vindt in Orlando (Florida, Amerika) het jaarlijkse Cure SMA congres plaats en een groot deel van het team van het SMA Expertisecentrum is daar de komende dagen natuurlijk bij!

Het wetenschappelijke congres wordt ieder jaar georganiseerd door de patiëntenorganisatie Cure SMA en is wereldwijd het grootste congres dat gaat over SMA. Naast een gedeelte gericht op de dokters en wetenschappers die onderzoek doen naar SMA, waar de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen worden besproken, is er ook een meerdaagse bijeenkomst speciaal voor mensen met SMA en hun families.

Laatste nieuws
Via onze website en Twitter (@smaonderzoek) proberen we iedereen de komende dagen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de nieuwste inzichten, het laatste nieuws en de belangrijkste hoogtepunten van het congres. Na afloop zullen we in de komende weken ook dieper ingaan op een aantal van de onderwerpen dat aan bod zal komen, via onze website.

Meer informatie?
Meer informatie over het congres is te vinden via de website van Cure SMA: http://www.curesma.org/