Internationaal SMA congres in Utrecht

Van 6 tot en met 8 april 2017 vindt de meeting van de Europese organisatie “SMA Europe” plaats in Utrecht. SMA Europe is een Europese overkoepelende patiënten- en onderzoeksorganisatie.

Zorg, medicijnen en (nieuw) onderzoek
De meeting in Utrecht staat voor een belangrijk deel in het teken van de verschillende behandelingen die in ontwikkeling zijn voor SMA. Ook wordt er stil gestaan bij nieuwe onderzoeksvoorstellen en wordt er gesproken over het leveren van goede zorg. De aftrap van het evenement vond op donderdagochtend 6 april plaats in het SMA Expertisecentrum in het UMC Utrecht, waarbij werd stil gestaan bij de organisatie van de zorg en het onderzoek naar SMA in Nederland.
Meer informatie over de bijeenkomst van de komende dagen is te lezen via de website van Spierziekten Nederland.