Nieuw onderzoek naar Slikfunctie en Slikproblemen bij SMA

Het SMA Expertisecentrum start met nieuw onderzoek naar de slikfunctie en slikproblemen bij SMA

Met ondersteuning vanuit het Prinses Beatrix Spierfonds, via de prachtige actie EetSMAkelijk, start het SMA Expertisecentrum een nieuw onderzoek naar de slikfunctie en het optreden van slikproblemen bij mensen met SMA, in samenwerking met het Radboudumc te Nijmegen.
Er wordt zowel een onderzoek gestart dat zich richt op kinderen met SMA type 1, als een onderzoek dat zich richt op mensen met SMA typen 2, 3 en 4. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over de onderzoeken.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie ontvangen over het onderzoek naar de slikfunctie en slikproblemen? Of meer informatie over SMA en het (internationale) onderzoek dat er plaatsvindt? U kunt te allen tijde met ons contact opnemen via de mail: smaonderzoek@umcutrecht.nl.