Film over de impact van SMA en de begeleiding van het revalidatieteam

De patiëntenvereniging Spierziekten Nederland heeft een video gemaakt over de impact van SMA op het kind én het gezin. Bekijk in deze video hoe Thijs en zijn ouders met SMA omgaan. Ook geeft neuromusculair neuroloog dr. Ludo van der Pol (SMA Expertisecentrum UMC Utrecht, Spieren voor Spieren Kindercentrum) toelichting op SMA en de toekomstverwachting bij SMA en vertelt revalidatiearts Imelda de Groot (Radboudumc Nijmegen) over de begeleiding en behandeling door het revalidatieteam.

De film is gemaakt voor ouders van kinderen met de spierziekte SMA (spinale musculaire atrofie) en hun familieleden. Wij raden deze film ook van harte aan voor alle zorgverleners die te maken hebben met een kind met SMA.
Bent u op zoek naar een overzicht van revalidatieteams die kinderen met een spierziekte behandelen en begeleiden? Kijk dan op de zorgwijzer van Spierziekten Nederland.

Dit is een bericht uit het nieuwsarchief van de oude website van het SMA Expertisecentrum. Tijd en datum van plaatsing zijn onjuist.