Respiratoire problemen bij kinderen en adolescenten met SMA – webinar voor zorgprofessionals

Op dinsdag 29 september jl. vond het webinar ‘Logopedische aspecten bij kinderen en adolescenten met SMA’ plaats, met als belangrijkste informatie: denk aan kaak-, kauw- en slikproblemen bij SMA en onderzoek de bulbaire functies zo mogelijk met kwantitatieve tests. Vanwege het groot aantal aanmeldingen is het maximaal aantal deelnemers voor het volgende webinar uitgebreid.

Door de uitbreiding van het aantal deelnemers, kunt u zich nog aanmelden voor de webinar over ‘Respiratoire problemen bij kinderen en adolescenten met SMA’ op 27 oktober a.s. van 17.00 tot 18.00 uur. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: kinderrevalidatie@umcutrecht.nl. De vergadergegevens ontvangt u vervolgens via e-mail.

Programma

  • Welkom door kinderrevalidatiearts (A. vd Geest/I.L.B. Oude Lansink)
  • Respiratoire problemen bij kinderen en adolescenten met SMA (L. Verweij/E. Veldhoen, Centrum voor Thuisbeademing Wilhelmina Kinderziekenhuis)
  • Fysiotherapie en sputum evacuerende technieken bij kinderen en adolescenten met SMA (E. Hulzebos/D. vd Woude, kinderfysiotherapie)

Wanneer

dinsdag 27 oktober 2020
17:00 – 18:00 uur

Locatie

Online, uitnodiging volgt na inschrijving